Toki Şehit Fatih Erer Ortaokulu

Ordu Mah. Denizler Aşağı Mevkii TOKİ Konutları No25/6 Merkez/SİNOP
Vizyon
Teknolojiyi her alanda kullanan, kendini sürekli yenileyen, lideri ve öğretmenleriyle kendini aşma mücadelesi veren, öğrencileriyle ilimizde ve ülkemizde model bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin ilkeleri ve amaçları doğrultusunda; bütün öğrencilerin, çevreye ve doğaya sahip çıkan, insan haklarına saygılı, milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, gözeten; sorumluluklarının bilincinde olan, öz güvene sahip bireyler yetiştirmek.
Okulumuz kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
Şehir merkezine minibüs hattı ile sürekli ulaşım mevcuttur.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezi bir okul olduğu için öğrencilerimizin çoğu servislerle okulumuza ulaşım sağlamaktadırlar.
Binamız Toki evlerinin içindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Orduköyü, Sinop İli´nin Merkez İlçesi´ne bağlı bir köydür.Sinop merkezine 9 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
1-Okulumuz öğrencileri güreş ve özel sporcular müsabakalarında her yıl Türkiye dereceleri yapmaktadır. 2-Yıldız Erkek Futsal takımımız il birincisi olmuştur. 3-Bedminton kız takımımız il ikincisi olmuştur. 4-Basketbol küçük kızlar il birincisi, basketbol küçük erkekler il üçüncüsü olduk
Okulumuzda her yıl "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında "Bir Demokrasi Destan" isimli duvar boyama yarışması yapılmıştır.Okulumuzda her yıl "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" düzenlenmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda yurtdışı proje faaliyeti olarak E Twinning Projeleri yapılmış ve Avrupa Kalite etiketi ödülü alınmıştır.