The Future is Now

İklim Değişikliği, Kirlilik, Aşırı Avlanma, Sağlık Sorunları ve Bilgi Kirliliği/eGüvenlik geleceğimiz için var olan ve gittikçe büyüyen önemli tehditlerdir. Projemiz bu 5 önemli sorun üzerine kurulmuş olup proje için 3 yabancı ortaklı 14 okul bir araya gelmiştir. Öğrencilerimiz ekipleri ile birlikte çalışarak bu tehditleri detaylı bir şekilde analiz edecek ve bazı etkinliklerle çözüm bulmaya çalışacaklardır. Mentor öğretmenlerinin yardımı ile proje için twinspace üzerinde fikir ve çalışmalarını paylaşacaklar, farklı kültürlerdeki akranlarını tanıyarak grup çalışması becerilerini ve sosyal becerilerini geliştireceklerdir. Ekipler, tüm canlılar için güvenli bir gelecek geliştirmek adına eTwinning platformunu kullanacaklardır. Bu hedeflere ulaşmak için çeşitli web2 araçları kullanılarak etkinlikler düzenlenecektir. Projenin dili İngilizcedir.

Projemiz için alanında uzman konuklarımız vardı. İlk konuğumuz Barbara Gromek Oleksy idi.Pandemi süresince Zihinsel Sağlık konulu webinar gerçekleştirdik.Öğrenciler ayrıca sunum sonunda oyun oynadılar.

İkinci konuğumuz Kerim Can Yazgünoğlu idi. Çevresel Krizler Ve İklim Değişikliği üzerine online bir toplantı gerçekleştirdik.

Üçüncü Konuğumuz Nazmiye Erdoğan idi. Çevre Kirliliği: Ne Kadar Farkındayız? konulu bir webinar gerçekleştirdik.Eğitmenimizin yaptığı sunum sonrasında öğrenciler de okullarında yaptıkları çevre etkinliklerini tanıttılar.

02-06-202102-06-202102-06-202102-06-202102-06-2021

Yayın: 02.06.2021 - Güncelleme: 02.06.2021 23:59 - Görüntülenme: 278